Продадени 11   Свободни 76 0879 590 010     office@rosa-fama.com
За проекта

Апартаменти РОСА е ситyирана в кв. Възраждане, гр.Варна.

Проектираната  сграда е със съвременен дизайн, добра функция и адекватна на местонахождението цена. Жилищният комплекс е от затворен тип, с контролиран достъп и 24-часово видео наблюдение.

Апартаменти РОСА е единадесет етажна сграда, разделена на три входа, всеки обслужващ по само три апартамента на етаж. Всички апартаменти са с ясна ортогонална форма и благоприятно изложение. От предвидените 87 апартамента, преобладаващи са тристайните с квадратури между 85 и 100 кв.м. Сградата ще има централен ТЕЦ.

Партера и подземния етаж на сградата са предвидени за паркиране, като по този начин се осигурява свободен южен двор за рекреация- детска площадка с беседка към нея.

Силуета на сградата следва правилните геометрични форми на плана, постигната е динамика чрез шахматното разместване на пикселообразните балкони. Всички климатици са скрити в обособени ниши в балконите. Заложените материали са конвенционални с изключение на балконите, решени с HPL с дървесен декор. Използването на качествени строителни материали от водещи европейски и български компании като “ BAUMIT” AG, Ceresit, Wienerberger AG, "Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД, Ондулин СМ ООД и др.съчетано с високото качество на строителните процеси дава гаранция за изграждането на висококачествена сграда с модерен дизайн, комфорт и уют.


Апартаменти РОСА е добър пример за съвременна жилищна сграда с елегантен и свеж дизайн, даващ нов облик на мястото, в което е ситуирана.Меню

Начало
За Роса
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на строеж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Поп Харитон“ 5 офис 1
тел.: 879 590 010; 0889 666 656; 899 899 055
e-mail: office@rosa-fama.com2019, Всички права запазени.