Продадени 11   Свободни 76 0879 590 010     office@rosa-fama.comТип етаж Площ / кв.м Спални Цена Изглед Статус
Апартамент 9 А22 169.91 2 юг запад север
Резервиран
Апартамент 9 А23 115.78 2 юг север
Свободен
Апартамент 9 Б22 110.29 2 юг север
Свободен
Апартамент 9 Б23 71.39 1 юг
Свободен
Апартамент 9 Б24 101.57 2 юг север
Свободен
Апартамент 9 В22 101.57 2 юг север
Свободен
Апартамент 9 В23 69.75 1 юг запад
Свободен
Апартамент 9 В24 76.26 1 юг запад север
Свободен


Меню

Начало
За Роса
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на строеж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Поп Харитон“ 5 офис 1
тел.: 879 590 010; 0889 666 656; 899 899 055
e-mail: office@rosa-fama.com2019, Всички права запазени.