Продадени 11   Свободни 76 0879 590 010     office@rosa-fama.comТип етаж Площ / кв.м Спални Цена Изглед Статус
Апартамент 8 A19 105.40 2 юг изток север
Свободен
Апартамент 8 А20 64.83 1 юг
Свободен
Апартамент 8 А21 111.04 2 юг север
Свободен
Апартамент 8 Б19 110.29 2 юг север
Свободен
Апартамент 8 Б20 71.39 1 юг
Свободен
Апартамент 8 Б21 101.57 2 юг север
Свободен
Апартамент 8 В19 101.57 2 юг север
Свободен
Апартамент 8 В20 65.30 1 юг запад
Свободен
Апартамент 8 В21 76.26 1 юг запад север
Свободен


Меню

Начало
За Роса
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на строеж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Поп Харитон“ 5 офис 1
тел.: 879 590 010; 0889 666 656; 899 899 055
e-mail: office@rosa-fama.com2019, Всички права запазени.