Продадени 11   Свободни 76 0879 590 010     office@rosa-fama.comТип етаж Площ / кв.м Спални Цена Изглед Статус
Апартамент 2 А1 105.90 2 юг изток север
Свободен
Апартамент 2 А2 65.13 1 юг изток
Резервиран
Апартамент 2 А3 111.56 2 юг
Свободен
Апартамент 2 Б1 110.81 2 юг север
Свободен
Апартамент 2 Б2 71.73 1 юг
Свободен
Апартамент 2 Б3 102.05 2 юг север
Свободен
Апартамент 2 В1 102.05 2 север юг
Свободен
Апартамент 2 В2 70.08 1 юг запад
Резервиран
Апартамент 2 В3 76.62 1 юг запад север
Свободен


Меню

Начало
За Роса
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на строеж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Поп Харитон“ 5 офис 1
тел.: 879 590 010; 0889 666 656; 899 899 055
e-mail: office@rosa-fama.com2019, Всички права запазени.