Продадени 11   Свободни 76 0879 590 010     office@rosa-fama.comТип Етаж Площ / кв.м Спални Цена Изглед Статус
Апартамент 11 А26 107.27 2 юг запад север
Свободен
Апартамент 11 А27 110.16 2 юг север
Свободен
Апартамент 11 Б28 109.42 2 юг север
Свободен
Апартамент 11 Б29 70.83 1 юг
Свободен
Апартамент 11 Б30 100.77 2 юг север
Свободен
Апартамент 11 В28 100.76 2 юг север
Свободен
Апартамент 11 В29 69.20 1 юг запад север
Свободен
Апартамент 11 В30 75.66 1 юг запад север
Свободен


Меню

Начало
За Роса
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на строеж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Поп Харитон“ 5 офис 1
тел.: 879 590 010; 0889 666 656; 899 899 055
e-mail: office@rosa-fama.com2019, Всички права запазени.